Bar

Shake it up!

De beste cocktails van Hasselt? Die drink je bij Entourage. Je hebt de keuze uit tientallen cocktails, van klassiekers tot nieuwe combinaties. Als je niet kunt kiezen dan kunnen de bartenders je adviseren en verrassen. Het ervaren personeel weet absoluut hoe ze jouw uitstekende cocktail moeten mixen. Je krijgt het er spontaan warm van!

cocktail7-shakeit

It’s gin ‘o clock!

De gin & tonic blijft het ideale aperitief doorheen het hele jaar. Entourage serveert verfijnde gins en premium tonics om je smaakpapillen te verwennen. Altijd perfect gemaakt met de juiste garnituren en botanicals naar jouw smaak. Entourage valt gegarandeerd onder de noemer gin-paradijs!

Save water, drink wine!

Naast cocktailbar en ginbar is Entourage ook een wijnbar. Dat kunnen we met zekerheid zeggen want je kan genieten van een van de 55 wijnen per glas. Deze werden met zorg geselecteerd door onze sommelier. Bij Entourage maak je kennis met lokale wijnen en wereldwijnen van de beste kwaliteit. Een glas wit, rood of rosé voor iedere gelegenheid!

Op vrijdag kan je je weekend goed inzetten op de Entourage Afterwork. Zaterdag start je je avondje uit tijdens Happy Hour.